Het Antwerps Brouwinitiatief presenteert met fierheid de Groten Deust.

Deze tripel hop van eigen bodem is het resultaat van drie jaar lang intensief en volhardend te testen. Meer dan 50 verschillende testbieren zijn gemaakt om uiteindelijk de ideale combinatie van hopsoorten te ontdekken.

Voor de productie van dit bier werd o.a. gebruik gemaakt van de Citra-hop, dewelke een frisse en fruitige smaak geeft aan het bier. Deze aromahop wordt op het allerlaatste moment in het kookproces voor een korte periode toegevoegd. Dit zorgt ervoor dat de hoparoma’s intenser en verfijnder aanwezig zullen zijn in het eindresultaat.

Deze tripel hop is een verrijkende ervaring dewelke u verrast met een zoete, volle smaak gevolgd door een licht bittere afdronk. Het is een zwaarder bier met hergisting op de fles en een alcoholgehalte van 10,50%.

Goed fris serveren en uitschenken in een bolvormig glas met smallere nek. Geniet ervan!

Hoe bestellen !?

Bekijk snel even de pagina met verkooppunten om te kijken in welke winkels je terecht kan!

Of als je liever een bak of een pakketje wil afhalen, kan dit ook. Stuur dan best een mailtje of een berichtje via Facebook, WhatsApp, Instagram, ...

Dan contacteren wij jou om een moment in te plannen!

 

Bier Met Streken

Afgelopen weekend stonden wij met de Groten Deust op het streekbierenfestival ‘Bier Met Streken’ te Kontich! Het werd een gezellige bedoening en vele liters bier mochten vloeien.  Een groot succes!

Lees meer »

Batch 2 is een feit!

Op 9 januari 2022 was het eindelijk weer zover! Een nieuwe brouwdag voor de Groten Deust! Dit keer een dubbele hoeveelheid want de eerste batch was zeer snel uitverkocht. Hier wat sfeerbeelden van deze brouwdag!

Lees meer »

Groten Deust op jaarmarkt Broechem

Op 12 september 2021 stonden wij met onze eerste batch op de jaarmarkt in Broechem. De dag blek een groot succes met een totale uitverkoop van onze Groten Deust! Snel opnieuw brouwen is de boodschap! Dank aan alle aanwezigen om er een succes van te maken!

Lees meer »