Het Antwerps Brouwinitiatief presenteert de Groten Deust.

Een tripel hop van eigen bodem. Een prijswinnend bier dat sinds 2021 op de markt te verkrijgen is.

Een blond bier dat 3 hopsoorten bevat, met als aromahop de citra-hop. Deze wordt op het allerlaatste moment in het kookproces voor een korte periode toegevoegd. Dit zorgt ervoor dat de aroma’s intenser en verfijnder aanwezig zullen zijn in het eindresultaat.

Een uniek recept, met liefde gebrouwen door 3 kameraden met een passie voor bier. Een verrijkende ervaring dewelke verrast met een zoete, volle smaak gevolgd door een bittere afdronk. Een zwaar bier met hergisting op de fles en een alcoholgehalte tussen 9,50 & 10,50%.

Men stockeert dit bier rechtopstaand en serveert het op frisse temperatuur door het vlot uit schenken in een glas met bolle kelk en taps toelopende mondrand. Schol, laat het smaken!

Quiz Maker

Hoe bestellen !?

Bekijk snel even de pagina met verkooppunten om te kijken in welke winkels je terecht kan! Of als je liever een bak of een pakketje wil afhalen, kan dit ook. Stuur dan een berichtje via e-mai, Facebook, WhatsApp, Instagram, ...

Dan contacteren wij jou om een moment in te plannen!

 

Bier Met Streken

Afgelopen weekend stonden wij met de Groten Deust op het streekbierenfestival ‘Bier Met Streken’ te Kontich! Het werd een gezellige bedoening en vele liters bier mochten vloeien.  Een groot succes!

Lees meer »

Batch 2 is een feit!

Op 9 januari 2022 was het eindelijk weer zover! Een nieuwe brouwdag voor de Groten Deust! Dit keer een dubbele hoeveelheid want de eerste batch was zeer snel uitverkocht. Hier wat sfeerbeelden van deze brouwdag!

Lees meer »

Groten Deust op jaarmarkt Broechem

Op 12 september 2021 stonden wij met onze eerste batch op de jaarmarkt in Broechem. De dag blek een groot succes met een totale uitverkoop van onze Groten Deust! Snel opnieuw brouwen is de boodschap! Dank aan alle aanwezigen om er een succes van te maken!

Lees meer »